Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα που κάνετε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τη Γενική Ταχυδρομική και παραδίδεται στην πόρτα σας η αν το προτιμάτε μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα της Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας.

Οι χρέωση για αποστολή με τη Γενική Ταχυδρομική είναι:

  • 3,5€ για παραγγελία αξίας μικρότερης των 20€
  • Δωρεάν για παραγγελία αξίας 20€ η μεγαλύτερης.


Ο υπολογισμός του κόστους μεταφορικών γίνεται αυτόματα στο καλάθι σας.


Επιστροφές προϊόντων

Έχετε δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής τους. Για κάθε παραγγελία η πρώτη επιστροφή προϊόντων παρέχεται δωρεάν, με την προϋπόθεση η επιστροφή να γίνει με τη Γενική Ταχυδρομική (χρέωση παραλήπτη). Για κάθε επιστροφή μετά την πρώτη ανα παραγγελία επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών 3€ (Γενική Ταχυδρομική χρέωση παραλήπτη). Εναλλακτικά μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα με ΕΛΤΑ με δική σας χρέωση.
Το κόστος της εκ νέου αποστολής των προϊόντων που θα επιλέξετε είναι 3,5€ με τη Γενική ταχυδρομική τα οποία πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή.

Για επιστροφή προϊόντων είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί Εξουσιοδότηση Επιστροφής Εμπορευμάτων (RMA) η οποία γίνεται απο την ενότητα του ιστορικού παραγγελιών στο λογαριασμό σας.

Αν κατά το χρόνο επιστροφής κάποιου προϊόντος δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο απο τα διαθέσιμα προϊόντα μας, σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε με τη μορφή κωδικού, κουπόνι ίσης άξιας με την αξία των προϊόντων που επιστράφηκαν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία εντός εξι μηνών.
Το κουπόνι χρησιμοποιείται μόνο έναντι της αξίας των προϊόντων και οχι των μεταφορικών που θα προκύψουν. Κατά τη χρήση του κουπονιού ισχύει για το κόστος μεταφορικών η ίδια πολιτική όπως και με την αλλαγή προϊόντων, δηλαδή χρέωση μεταφορικών 3,5€ τα οποία εξοφλείτε κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που η αξία της νέας παραγγελίας, στην οποία θα χρησιμοποιηθεί το κουπόνι, είναι τουλάχιστον 20€ μεγαλύτερη απο την αξία του κουπονιού, δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών.


Προϋποθέσεις επιστροφής :

  • πρέπει να υπάρχει εξουσιοδότηση επιστροφής εμπορευμάτων (RMA)
  • το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα απο την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς
  • το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Επιστροφή χρημάτων

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού ολοκληρωθεί η επιστροφή των προϊόντων και με την προϋπόθεση ότι έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις επιστροφής. Η επιστροφή γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να μας παρέχετε το ΙΒΑΝ καθώς και την επωνυμία του δικαιούχου.

Διεύθυνση επιστροφής

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΛΕΞΗΣ
ΕΡΑΜΙΑΝ ΑΛΕΞΑΝ
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 5
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
Τ.Κ. 68300

(ΤΗΛ.2553025225)